Брендън Роджърс: Бяхме по-добрият отбор


Н. Гавазов

Брендън Роджърс: Бяхме по-добрият отбор

Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс е на мнение, че неговият отбор е заслужавал трите точки в мача с Челси от втория кръг на Висшата лига.

"Сините" притиснаха  "лисиците" от самото начало и закономерно откриха резултата. По всичко изглеждаше, че това ще е лесен мач за лондончани, но гостите изравниха играта в последната третина на първата част, а след почивката доминираха и закономерно възстановиха равенството. Нещо повече, Лестър имаше по-чисти положения за гол и бе близо до пълен обрат срещу Челси.

Роджърс съжалява за изпуснатите три точки.

"Играхме много добре срещу класен съперник в мач с емоционален заряд заради дебюта на Франк на "Стамфорд Бридж". Но аз смятам, че ние бяхме по-добрия отбор, създадохме толкова много положения. Организацията ни в защита бе отлична. Допуснахме гол, но това е по моя вина, тъй като исках от отбора ми да играе. Всеки греши, това е футбол, но е важно каква е реакцията на играчите на грешките.

През тези 90 минути ние бяхме очевидно по-добрият отбор. Агресията и интензивността в играта ни бяха отлични, а това няма как да не ни разочарова, след като не спечелихме мача", заяви Роджърс. 

  Сподели
643