Бейл избира между Париж и Пекин


Н. Гавазов

Бейл избира между Париж и Пекин

Крилото на Реал Мадрид  Гарет Бейл има две реални  възможности да продължи кариерата си и едва ли ще се върне в Премиършип.

По-рано днес старши-треньорът  на "бланкосите"  Зинедин Зидан каза, че с нетърпение очаква скорошна раздяла  с Бейл, предизвиквайки бурна реакция  от страна на Джонатан Барнет, който е агент на 30-годишния уелсец

През последните седмици и месеци Гарет бе свързван с  Манчестър Юнайтед и обратно в Тотнъм, но следващият клуб на Бейл едва ли ще е от Висшата лига.

Според източници от обкръжението на уелсеца, Бейжин Гуан желае да получи Бейл, като клубът от Поднебесната империя желае да направи Гарет най-заплатеният футболист в  сторията на китайския футбол.

Бейжин Гуан е изразил  желание да плаща на Бейл по 600 хиляди паунда на всеки седем дни или дори повече. Междувременно Седрик Бакамбу остава най-високо платеният играч в Китай (над 300 000 паунда седмично).

Трябва да се отбележи, че Бакамбу играе за Бейжин Гуан, а интересите на Седрик  са представени от агенцията Stellar Group, която се оглавява от Барнет

В същото време става известно, че за уелсеца има алтернатива и това е преход в ПСЖ като размяна с Неймар.  

Твърди се, че ПСЖ и Реал Мадрид преговарят от две седмици по въпроса.

  Сподели
500