Де Брюйне: Ще е невъзможно да направим покер


Н. Гавазов

Де Брюйне: Ще е невъзможно да направим покер

Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин Де Брюйне  каза, че ще бъде "почти невъзможно" за отбора  да спечели всичките четири трофея през този сезон.

В момента "гражданите" остават единственият отбор във Висшата лига, който продължава да се бият на четирите фронта, като  във всеки от тези турнири Сити се  смята за един от фаворитите, ако не и основният фаворит.

Още в неделя Сити може да грабне първият  от тези четири трофея, играейки с Челси във  финала на Купата на Лигата, но Де Брюйне  дори не мисли за завършване на сезона с исторически покер.

"Нашата цел не е да спечелим четирите  състезания, а да спечелим всеки мач.

Не можете да си поставите цел да спечелите четири трофея. Ние сме доволни от това как се справяме и искаме да напреднем във всяко едно от състезанията, но да спечелим всичките четири е почти невъзможно.

По-добре ли сме от миналия сезон? Мисля, че сме същите. Продължаваме да се борим на всички фронтове.

Другите отбори разбраха как играем и сега имат по-класни състави. Винаги играем еднакво при Пеп, а разликата от миналия сезон не е голяма. Винаги имаме много високи стандарти, но може би можем да спечелим нещо голямо още през тази година", заяви Де Брюйне.

  Сподели
437