Тотнъм се активизира на трансферния пазар


Н. Гавазов

Тотнъм се активизира на трансферния пазар

Тотнъм започна активно търсене на универсален атакуващ играч, след като загуби нападателя Хари Кейн.

Тази седмица мениджърът на "шпорите" Маурисио Почитино заяви, че не очаква покупки през януари, въпреки заминаването на Сон  за Купата на Азия и травмата на глезена на Кейн, който е аут за месец и половина.

The Independent обаче научи, че в действителност нещата са различни и лондонският клуб значително се е активизирал на трансферния пазар. Към  момента  Тотнъм  работи по няколко варианта.

Една от целите на "шпорите" е Малкълм, който ги интересуваше миналото лято, но след това играчът избра да напусне Бордо за Барселона.

Според публикацията, Тотнъм вече е установил контакт чрез посредници с Барселона, които биха предпочели незабавно да продадат 21-годишния бразилец за 39 милиона лири, вместо да го отдават под наем с последващо обратно изкупуване.

Сред алтернативите на Малком са 22-годишният Антонио Санабрия, чийто договор с Реал Бетис предполага компенсация от 26 милиона паунда, а Джаръд Боуен от Хъл Сити.

Съобщава се, че мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино иска да получи универсален атакуващ играч, който може да замени Кейн като централен нападател и да играе на други позиции.

  Сподели
461