Райт: По-добре да продадат Рамзи, вместо да му плащат


И. Ангелов

Райт: По-добре да продадат Рамзи, вместо да му плащат

Легендата на Арсенал Иън Райт сподели мнението си, че отборът е направил правилно решение, позволявайки на Аръб Рамзи да напусне клуба, като със спестените средства от неговия договор ще могат да бъдат привлечени други имена. В своя YouTube профил Райт сподели:

"Той е топ играч, когато вземеш такъв без пари от пазара, ти ще получиш най-доброто от този калибър. Аз мисля, че това е най-доброто време за нас и за него да напусне. Сега босът трябва да получи повече време, и най-вече пари, за да опита и да намери един или двама заместници за Рамзи, вместо да му даде парите, които той искаше.

"Може би двама, може би трима на нивото 70-80 000 на седмица. Те могат да пристигнат и да повишат нивото. Аз мисля, че е добър момент за Рамзи да тръгне, и дано ние добавим някои играчи през зимата за да попълним празнината. Това решение не ме разочарова. Доволен съм за него и за новия Арсенал, който е безпощаден и казва 'това е положението'. Мисля, че ще виждаме все по-малко играчи, които да напускат при техните условия."

  Сподели
394