Фулъм ще позволи на Раниери да харчи през януари


Н. Гавазов

Фулъм ще позволи на Раниери да харчи през януари

Новият мениджър на Фулъм Клаудио Раниери ще получи подкрепа от страна на клуба през зимния трансферен прозорец. Напомняме, че "котиджърсите" похарчиха над 100 милиона паунда през летния трансферен прозорец, но тази инвестиция не се оправда и тимът взе само 5 точки в първите 12 кръга, което доведе до смяната на мениджъра.

За поправяне на ситуацията бе поканен Раниери, който призна, че вече е обсъдил със собственика Шахид Хан плановете за януари.

"Вече си поприказвах с президента за това. Имаме хора, които работят над търсенето на решения и те ми предложиха няколко имена. Те ми казват името, а аз след това решавам, дали този играч е правилен за нас. Доволен съм от това.

Но засега ще трябва да работя с наличния състав. Все още не съм се видял с тях заради международната пауза, но вече ги обичам. искам да показват най-добрата игра.

Президентът ми каза: "Клаудио, на твоите услуги съм, ако имаш нужда от нещо. Но аз му казах, че най-напред искам да се запозная с наличните играчи, защото поведението на футболистите се променя при смяната на мениджъра", заяви Раниери.

  Сподели
457