Валенсия потвърди, че е загубил доверието на Моуриньо


Н. Гавазов

Валенсия потвърди, че е загубил доверието на Моуриньо

Капитанът на Манчестър Юнайтед Антонио Валенсия потвърди, че в последно време не играе за отбора по решение на мениджъра Жозе Моуриньо. Еквадорецът проведе своя последен мач за "червените дяволи" още през октомври срещу Валенсия в Шампионска лига. Португалският специалист обясни отсъствието на десния защитник с лоша физическа форма.

В същото време таблоидите са уверени, че Антонио не играе заради конфликт с Жозе. Намек за това стана лайк на еквадореца в социалните мрежи на призив за уволнението на Моуриньо.

Проблемите на клубно ниво не попречиха на Валенсия да получи повиквателна за националния отбор. След мача с Перу, в който 33-годишният еквадорец вкара гол, Антонио призна, че в дадения момент е загубил доверието на своя мениджър.

"Винаги съм имал добри взаимоотношения с Моуриньо, но сега не играя. Това обаче е по-скоро тактическо решение. Ашли Йънг играе много добре и ние  трябва да уважаваме решението на треньора.

Остава ми само да работя и да бъда готов, когато мениджърът се нуждае от мен. Трябва да съм в подходящо състояние, за да се състезавам за място в състава.  Сега съм спокоен, защото знам, че ще имам шанса да играя отново", заяви Валенсия.

  Сподели
397