Почетино назова причината за травмата на Лорис


Н. Гавазов

Почетино назова причината за травмата на Лорис

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е на мнение, че неотдавнашната травма на вратаря Уго Лорис е в резултат на историята, когато французинът бе заловен да управлява автомобила си в пияно състояние.

Напомняме, че Лорис попадна под ударите на закона буквално няколко дни преди мача с Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд"  в края на август. По-късно стражът бе глобен с 50 000 паунда от съда, а също така загуби шофьорски права за 20 месеца. Клубът пък го глоби с 250 000 паунда.

31-годишният французин проведе цялата среща с Юнайтед, но в нея получи травма на бедрото, заради която отсъства и до днес. Според Почетино, увреждането на вратаря не е случайно.

"Вътре в клуба ние се справихме с това. Мисля, че присъдата на съда и публичното порицание са много строги наказания. Ние предпочетохме да не изнасяме боклука от избата, така е много по-добре.

Мисля, че той бе под стрес по време на мача с Юнайтед. Мисля, че допълнителният стрес предизвика тази травма.

Сега контузията му помага малко да се отвлече, да помисли и леко да се отпусне. За него бе огромен стрес да се сражава веднага след случилото се", заяви Почетино.

  Сподели
396