Азар: Ако Реал ме иска, знае какво да направи


И. Ангелов

Азар: Ако Реал ме иска, знае какво да направи

Звездата на Челси Еден Азар си остави вратата отворена за трансфер в Реал Мадрид след като бе запитан за спекулациите в медиите, които свързват испанския гранд с белгиеца.  L'Equipe цитира Азар преди срещата на Белгия в първия кръг от Световната купа:

"Аз не искам да говоря за трансфери сега. Много пъти ме питат за това, но аз съм концентриран над Световната купа. Както казах и преди, аз спечелих всичко в Лондон без Шампионска лига. Ако аз съм достигнал до тук в кариерата си, то е заради Челси.

"Щеше да е лесно да кажа 'Искам да напусна защото постигнах всичко'. Но преди всичко аз искам да знам какво ще се случи в клуба следващата година. Аз искам да видя дали треньорът ще остане или ще си тръгне. Ако избера да остана, то ще е защото отборът ще бъде по-добър в новия сезон. Аз не искам да оставам ако ще сме по-слаби.

"Реал Мадрид може да ме спечели, всички знаят това. Но ако утре този клуб не ме желае вече, няма да говорим за това. Ако те искат да ме купят, те знаят какво да направят. Не искам да отивам там просто така. Трябва проект. Аз имам такъв в Челси. Ако изиграя добро Световно нещата ще са по-лесни."

Азар има още 2 години в договора си с Челси.

  Сподели
405