Реал Мадрид не е контактувал с Ливърпул за Салах


Н. Гавазов

Реал Мадрид не е контактувал с Ливърпул за Салах

Въпреки появилите се слухове в пресата, Реал Мадрид не е контактувал с Ливърпул за трансфер на нападателя Мохамед Салах. Вчера в испанската преса се излезе информацията, че Кралския клуб се е обърнал към мърсисайдци и е изразил желание да закупи египтянина, който вкара 43 гола през този сезон и бе определен за Играч на сезона в английската Висша лига. В отговор Ливърпъл заяви, че даже 200 милиона паунда няма да са достатъчни за покупката на Мохамед.

По-късно това бе повторено от Daily Mail и някои други британски издания. Днес обаче Sky Sports, побърза да опровергае информацията на своите колеги. Както става известно от авторитетното издание, тези слухове нямат никаква почва под себе си и двата клуба не са контактували помежду си за 25-годишния египтянин.

Напомняме, че бившият играч на Челси, Рома, Фиорентина и Базел има още четири години до края на действащия си контракт със заплата от 90 000 паунда на седмица. Ако нещо може да подтикне Ливърпул към преговори със Салах за нова сделка, това не е интерес от страна на други клубове, а великолепната игра на Мохамед.

  Сподели
90