ВИДЕО

РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО
СЕТ+1:

НОВИНИ

ЧАТ

Жоро.

Няма как играч ,закупен за 36 милиона и изгонен за само. 6 милиона, да се смята за ЛЕГЕНДА, за какъвто явно се смята Бербо.

Жоро.

Боби Мих.е абс.педал по отно- шение на "родния" Левски,който толкова години му хрантутка некадърното синче.Отгоре на всичко лично той вкара ловеш- ките мафиоти във висшата лига абсолютно незаконно със името цска...

Жоро.

Абе червени педераси,как след като има засада говорете непре- къснато за ОТМЕНЕН ГОЛ ? Явно 99% от Вас са на нивото на "тъпунгера" Жеков.Ето затуй трябва да я има ОБЕЗАТЕЛНО VAR с-мата.Само тъпунгерите я отричат !!!

Жоро.

Няма как да бъде ДЕРБИ МАЧ между Левски и измисления от ловешките/дребосъците ганчеви/ МАФИОТИ цска.За съжаление ПРОСТОТИЯТА на българина отдавна е и във футбола /виж конкретно Стоичков и Пената /.

Жоро,

Дано да може да псува като баща си. Само тая пръдла липсваше на българския футбол .

1914

Само Левски и тесни пичета

Жоро.

До ЧЕРВЕНИТЕ ПЕДЕРАСИ от 24 часа: Американския дрон лети над БЪЛГАРИЯ НЕ да ШПИОНИРА Русия,а да пази НАТО от ПУТКИНОВИТЕ ГЛА- ВОРЕЗИ,другари ИЗРОДИ ...

Жоро.

В декларацията на цска ,издадена от ръководството на отбора,начело с ловешкия дре- осък,повече от явно футболния мач се определя като война,а не като състезание.Тогава какво да очакваме от ония,които си показ- ват задниците?

Жоро.

Благо,до вчера не изглеждаше такъв ПЕДЕРАС и ИЗРОД. Защо не отидеш с детето да живееш в "РУСКАТА УКРАЙНА"? Това едва ли ще стане, но поне стой далече от Левски, говедо долно.

Жоро.

А колкото до Славия откакто съще- ствува е едно абсолютно посред- ствено отборче,което просто "допълва" бройката. Така е и сега.

Жоро.

Венци,явно шкембето ти пречи да виждаш елементарни истини . Футболът в Европа "почер- нява"и затуй черните играчи вече надделяват многократно,а белите са от Южна америка. България не прави изключение . Но тук идва само щкарто.

Жоро.

Д-рю Ботушаров,името ти означава ли че майка ти те е заченала от рота войници и естествено е душата ти да е червена.Защо не споменаваш, по повод на вчерашния мач на Юргорден,че Левски им е вкар- вал 12 гола във един мач ?

Жоро.

А този които напомня за загубата на Левски от Антверп, спомня ли си за двете загуби на цска от Левски с по СЕДЕМ гола.Редно е като споменава за загубите на Левски, да споменава и за РЕ- ЗИЛИТЕ на цска срещу Левски.

Жоро.

Какво ли не може да се случи в нашата мафиотска родина?Хората от НАЙ-МАФИОТСКИЯ отбор,отбора създаден и съще- ствуващ против всички закони, единствено от парите на ловешкия дребосък.И тия хора в момента тръбят за чест !!!

Жоро.

Сираков ,на истинските левскари им трябва оня Левски,който биеше Барса,биеше Аякс и Лацио,вкарваше по СЕДЕМ гола на цска. На всички е ясно че трябват много пари,коити Ти ги нямаш.МАХНИ СЕ от Левски.

GUEST

МНОГО 'ЛОПАТЕ ВСИЧКИ И СИНИ И ЧЕРВЕНИ. ЗА ЕДНИТЕ ПРИКАЗКАТА ПРИКЛЮЧИ - ЗА ДРУГИТЕ СЛЕДВАЩИЯ МАЧ

ku40

ei MALOUMNIK, kvo stana s Lefski e, hamrunski spartanec?

Жоро.

Това участие миналата година в Европа цесекарите ако го имат за приказка /последно място в групата с плачевна голова раз- лика /.Това по-скоро беше аб- солютен РЕЗИЛ откъдето и да го погледнеш.

Жоро.

Стоичков няма навика да подарява, явно я е отмъкнал от някоя витрина .

Алекс

САМО жоровци тук и всичките капацитети... Тъжна картинка, като всичко в тази държава.

Жоро.

Нахлуването в Украйна е средно- вековен ,просташки акт на една комунистическа върхушка,на- чело на която е едно болно,из- родено,кръвожадно ЧОВЕКО- ПОДОБНО дребно същество, начело на един изключително ТЪП народ .

Жоро.

Не чети бе малоумник и няма да се дразниш,но не и да ми забраняващ да пиша каквото и да било .

Дидо

По какво си приличат Футболиста- Борисов и Гелосания-Р.Василев : ЕДНАК- ВО ЛЕСНО СИ СМЕНЯТ ПАР- ТИЙНАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ /БКП и ИТН / .

Z_O_V

Ей , офлюф,аре стига....от толкоз реване стана банален

Жоро.

Ще изнесе ли някога "загрижената" Нинова информация за похарчените/превоз,кебапчета,кюфтета,бира и алкохол/пари на Бузлуджа ?

Жоро.

https:/ /www.youtube. com/watch?v=BxwyFvtFy1E

Lo

Аре

Жоро

Венци,всичко МЪЖКО се изпари от образа ти изведнъж заради НЕВЕРОЯТНАТА ти ОМРАЗА към Левски,отбора който един- атвен побеждаваше редовно отбора на ЦК на БКП,заради ко- ито сме в това жалко състояние. Явно и ти си червен целия.

😀 😕 😛 😮 😉 😆 😎 👍 💯
CAPTCHA

АНКЕТА

Как ще се отрази на Челси уволнението на Тухел?

виж резултати

В КАДЪР

2001 г. Марадона с Фидел Кастро.