ВИДЕО

РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО
СЕТ+1:

НОВИНИ

ЧАТ

Жоро.

Стоичков няма навика да подарява, явно я е отмъкнал от някоя витрина .

Joro pederasa

ei glupak shte ti sma4kam fizionomiata ku ta hvana. Iskash li?

Жоро.

Ебете си майките червени педерасчета малоумни !!!

Алекс

САМО жоровци тук и всичките капацитети... Тъжна картинка, като всичко в тази държава.

Hristo

Joro unikale tapak si samo edin komentar ti prochetox i mi beshe dostatachno da go razbera.

Жоро.

Нахлуването в Украйна е средно- вековен ,просташки акт на една комунистическа върхушка,на- чело на която е едно болно,из- родено,кръвожадно ЧОВЕКО- ПОДОБНО дребно същество, начело на един изключително ТЪП народ .

Жоро.

Не чети бе малоумник и няма да се дразниш,но не и да ми забраняващ да пиша каквото и да било .

Дидо

По какво си приличат Футболиста- Борисов и Гелосания-Р.Василев : ЕДНАК- ВО ЛЕСНО СИ СМЕНЯТ ПАР- ТИЙНАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ /БКП и ИТН / .

Z_O_V

Ей , офлюф,аре стига....от толкоз реване стана банален

Жоро.

Ще изнесе ли някога "загрижената" Нинова информация за похарчените/превоз,кебапчета,кюфтета,бира и алкохол/пари на Бузлуджа ?

Жоро.

https:/ /www.youtube. com/watch?v=BxwyFvtFy1E

Lo

Аре

Жоро

Венци,всичко МЪЖКО се изпари от образа ти изведнъж заради НЕВЕРОЯТНАТА ти ОМРАЗА към Левски,отбора който един- атвен побеждаваше редовно отбора на ЦК на БКП,заради ко- ито сме в това жалко състояние. Явно и ти си червен целия.

Жоро.

Как е възможно червено-руските лайнари от 24ч. да ни набиват в главите,че самолет излитащ от Ниш за Йордания да превозва оръжие за Украйна,както не про- пуснаха да отбележат веднага простаците от 24ч.?

Жоро.

ПП. А МЪРИ се е специализирал да дава пресконференций,а за играта отговаря явно Илиана Раева и затуй играчите на Левски използват много от при- ьомите в художествената гимнастика . БРАВО МОМЧЕТА !!!

Жоро.

Сираков ще разбере ли някога ,че на Левски му трябват много пари.Само че той държи някой друг да дава милионите,а публи- ката да скандира неговото име. Няма да стане простако.Левски е отвсякъде жалък и смешен.

Жоpo

Гавазов,защо нито дума не си написал за мафиотите Ганчеви ? Пак ги привикват за 99-ти път в прокурата,а само преди месец ги бяха оправдали ОКОНЧАТЕЛ- НО. Точно затуй Б-я е на тоя ХАЛ и никога не ще се оправи Д-рю Гавазов.

Жоро.

Играйте със Своге за да биете. Къде сте тръгнали да Ви вкарват по четери гола разни никому не- известни германски и румънски отбори, та да Ви се смее цяла Европа !

Жоро.

Едва ли ще има по-подходящ мо- мент да натоварим Митроф-а и Нинова в един МИГ с пилот Ра- дев и завързан на опашката Ко- цето и да ги изпратм към "вели- ката" Русия.Нинова ще им сменя памперсите.И за тях добре и за нас още по-добре.

Жоро.

Гавазов,има ли нещо общо многото голове във вратата на цска/Ловеч/ с изплащането на дълговете ?

Жоро

Червените педераси от 24ч. определят ловешкото отборче като "много ощетено" че ще иг- рае на слънце,а нищо не споме-нават КАК си уредиха смяната на домакинството.Все сме виждали НАГЛОСТ/ТИПИЧНА за всичките цска-та/ ,но като тази не си спомням..

Жоро.

Има ли по-тъп човек от Бойко ? Колко години НЕ може да научи английски ?

Жоро.

цска НИКОГА не губят БЕЗПРИЧИННО! Ловешкото цска -СЪЩО !!!

Жоро.

Гавазов,сериозно ли мислиш,че на Реал ако им трябваха точки в мача с Барса и ако не им предс- тоеше много по-важен мач за ШЛ резултата щеше да е 4:0 ???

Жоро.

Де Йонг е пропуснал да отбележи , че Барса е "най", но само в пределите на град Барселона.

Жоро

Др.Гавазов,пожелавам Ви един- ствената радост за Вашата чер- вено-барселонска душица да бъде НЕидването на Мбапе в Ре-ал за дълги години напред.Ще Ви напомня че Реал са за 14 път най-силни. Вторият след тях е със само със 7титли и НЕ е Бар-са

Жоро.

ПП И тази нация/руската/ имала по- страшни ядрени ракети от американската,която преди 40г/ изпрати космонавти на Луната, която донася марсианска почва и много други космически успеха за които руснака не е и помис- лял и изостава все повече !

Жоро.

ТЪПУНГЕРИ от 24ч.,сериозно ли мислите че бойните ядрени ракети нямат нищо общо с кос- монавтиката?Руснака 60 г. НЕ може да изпрати хора на Луната и "космонавтите" му се завръщат на Земята в нещо като консерв- на кутия,падаща с парашут .ПП

Жоро.

Д-рю Рогозин,или сте изключите- лно Тъп,или мъртво пиян,гово- рейки за ракети.В момента ако една ракета се отдели от Земята след няколко минути хиляди подобни ще полетят към Русия. Ще има и съответен отговор,а това означава КРАЙ на ВСИЧКО.

😀 😕 😛 😮 😉 😆 😎 👍 💯
CAPTCHA

АНКЕТА

Кой ще похарчи най-много пари за играчи през лятото?

виж резултати

В КАДЪР

Честит рожден ден на великия Роджер Федерер!