ВИДЕО

РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО
СЕТ+1:

НОВИНИ

ЧАТ

Жоро-

Интересно как от FUTBOL-TV познаха че цска ще загуби от Бодьо, макар че този отбор се сочи като "НАЙ-ДОБРИЯ" в Европа.БРАВО .

Пепо

Явно Другаря П"Ъ"рдю не е запознат как истинското/на ЦК на БКП/ цска ставаше шампион от 1948 до 1981 год. Жалки и смешни са и сегашните наследници на някогашните червени педераси ,радващи се на онези титли,печелени благодарение на червената власт.

Loklok

А циганетата от гейарена колко точици взеха?

Пепо

От 5 мача една жалка точица постигната от ловешкото цска.И това ако не е ПОЗОР и ИЗЛАГАЦИЯ здраве му кажи. Но в комунистическата преса представянето на "армейците" го представят едва ли не като УСПЕХ.

жОРО-

Да ама "АКО".ЕБИ СИ МАЙКАТА!!!

hjh

Говедо малоумно, ходи да ревеш на гроба на Гундьо. ''Ако'', ''ако'', акото цапа гащите и все вие сини педераси сте омазани до шия в лайна. Много лаеш анонинимо. ама ако те хвана ще ти посиня задника от бой

Жоро-

Явно за теб/червен педерас/футболните умения се определят само от отличията,защото самата игра ти е ясна колкото и космонавтиката. Ако Гунди беше заиграл в Милан,където беше желан и той щеше да има отличия,но твоята комун.партия НЕ му разреши,тъпан .

hjh

съществуването на България. Свали си сините очила и си ги наври в гъза, копеле синьо

hjh

Жоро-, ти си един малоумник. Печелил ли е КЕШ Гунди Москвича, има ли 4-то място на Световно първенство, ставал ли е голмайстор на Световно първренство, печелил ли е Златна топка? Ако не беше Стоичков половината свят нямаше и да подозира за

Senzor

Няма ли да пуснете програмата за други спортове за днес? 12 часа мина още Четвъртък стои

Жоро-

До FUTBOL-TV: Стоичков от главата си използваше само устата-да плюва и да псува,а десния крак му служеше само за равновесие,докато Гунди играеше ВЕЛИКОЛЕПНО и с двата крака и особенно с глава.Или не си го гледал или и лайната са ти червени.

мю фен

Ако Юнайтед сменят треньора, да бъде момче, на което съблекалнята няма да прави фасони. Защото слабите мачове срещу Лестър, Пуул и Сити са фасони, а не форма на отбора.

Жоро=

Бербатов, ти не изглеждаше толкова жалко и просто човече. И въпреки всичко твоето поведение е обяснимо с лакомията ти за власт,но не разбирам двамата Петрови.Нима те не знаят за това,че ти заряза националния отбор и особенно за проявите на твоя брат

Пешо

цска иска,само иска,иска. А защо ловешките армейци ги отложиха тези мачове, след като и на кучетата им беше ясно ,че ще са ПОСЛЕДНИ в групата.В момента този отбор е със същите превилегий като комунистическото цска .

Жоро-

Да му е живо и здраво на Пената внучето. Само дано е поне малко по-умно от дядо си, да речем колкото Бойко плюс поне да научи и английски.

Посетител

Аз съм доста изненадат от развоя на Ман.Ю и Ман.С понеже Юнайтед паднаха само с 2 гола.

Васко

Както винаги много се коментира загубата на Лудогорец и съвсем накратко се споменава за резила на цска, който също е последен и то в група с много по-слаби отбори.Някога се казваше-такава е политиката на партията,а сега партията е заместена от мафия

Жоро-

Защо никой не вярва ,че ловешките "армейци" могат да продължат?Ами ако другите три отбора бъдат дисквалифицирани ,ловчанлий ще бъдат дори ПЪРВИ. Така че не губете кураж.

Пешо-

Левски винаги играе или за ПЪРВО място или не играе,за разлика от ловешките "армейци",които и с азиатския тренер дадоха ЯКО НАЗАД .

Пешо

По каква причина не споменавате НИЩО за СРАМНАТА загуба на ловешките "армейци" от никому неизвестен украински отбор? Нито Вие,нито никой от "неутралните" спортни коментатори/наследници на бившите комунистически спортни коментатори/ ...

Жоро-

ПП С тоя азиатски треньор,макар и с "МНОГОТО МЛЛИОНИ ЕВРО "-дотук!!!Съвет-да се включат в надпреварата за Мбапе докато не е станало късно .

Жоро-

цска отново е ПОСЛЕДЕН в групата от най-слабата лига за европейското.Но за тоя резил в спортните коментари няма една по-остра дума.Дали защото провалът е очакван или защото коментарите са писани от червени дупедавци ?

Жоро

Ще обясни ли Бербатов на българина как отървава братчето си/наркоман и наркопласьор/ вече толкова години от правосъдието ?

Жоро

Това, не пречи да си двете. Иначе съжалявам твоят край, но по-вероятно е, ти да си изключението.

Жоро

😀 И все пак келеш е по-приемливо от обратен,на които в нашия край им викат педераси.

Жоро

Да си беше сложил различна профилна снимка, че да не изглежда като нарочно направено.
За разлика от теб, аз знам, че е пълно с келеши.

Пепо

Толкова слаб и жалък съдия не е редно да ръководи мач между отбори като Ливърпул и Ман С. Непрекъснато "подпираше" домакините за сметка на гостите. Просто ПРОВАЛИ мача. Жалко.

Жоро

Бербатов се бил оттеглил от националния.Каква е разликата от оттеглил се и отказал се?Защо Роналдо или Меси не се оттеглят от националните си отбори?Защото да играеш за нагионалния е най-вече ЧЕСТ а не само задължение македонски пръдльо.

Жоро

Не знаех че има само един Жоро в България .

😀 😕 😛 😮 😉 😆 😎 👍 💯
CAPTCHA

АНКЕТА

Смятате ли, че изборите за президент на БФС бяха честни?

виж резултати

В КАДЪР

Ливърпул вкара 39 гола в 13 стартови мача във ВЛ през този сезон. Това е рекорд на този етап от турнира.