Секси и успели жени на Световното (снимки)


В. Мухарски

Секси и успели жени на Световното (снимки)

Световното първенство в Русия наближава, а ние ви представяме пет от най-успешните и красиви футболни съпруги, които по всяка вероятност ще бъдат близо до своите половинки.

5. Едурне

Испанската певица Едурне е приятелката на вратаря Давид Де Хеа. Двойката е заедно от доста години, като се опитват да пазят връзката си по-далеч от жълтите медии. Истината е, че невинаги им се получава.










4. Пилар Рубио

Съпругата на капитана на Реал Мадрид и Испания Серхио Рамос – Пилар Рубио е любопитен пример за връзката между журналистиката и спорта. Двамата са заедно от години и вече имат три деца.













3. Шакира

Кой не е чувал за Шакира? Колумбийската певица е съпруга на Жерар Пике. От онези двойки, в който да се чудите кой от двамата е по-известен. Двамата се запознават по време на Световното в ЮАР и оттогава са заедно, като вече се радват на две деца.











2. Антонела Рокуцо

От известно време - това е жената на Лионел Меси. Двамата си казаха "Да" през юни месец, миналата година. Иначе те са приятели от деца. Още като юноша Меси заминава да тренира в школата на Барселона и тогава разбира, че не може да живее без нея. За това отпътува обратно в Аржентина и я моли да дойде с него в каталунския град. Двойката има три деца.









1. Джорджина Родригес

Тя е 22-годишна и е модел в Испания... и е половинката на Кристиано Роналдо. Двамата се запознали в периода, когато девойката е работила като продавачка в бутиков магазин. По последни данни CR7 й е предложил брак по-рано тази година и двамата вече са сгодени.









  Сподели
1788